Odabran novi UO KK Partizan!

Posle sednice Skupštine, imenovan je i novi Upravni odbor KK Partizan, u kojem je i jedan stranac.

Košarka 08.09.2015 | 20:20
Odabran novi UO KK Partizan!

Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković dobio je danas poverenje i podršku da u narednom periodu vodi crno-bele, koji su u nikad težoj situaciji.

Njega će, dok bude igrao u Minesoti, zamenjivati Nikola Berić. Pekoviću, koji je nasledio legendarnog Predraga Danilovića, u upravljanju klubom pomagaće i novi Upravni odbor.

U novom UO su, uz Pekovića i Berića, još 11 ličnosti, uključujući i jednog stranca - Mauricio Valo.

Ovo je sastav novog Upravnog odbora KK Partizan: Nikola Peković (predsednik), Miroslav Berić (potpredsednik), Sanja Lubardić, Mauricio Valo, Milan Iskrin, Pero Šaranović, Ilija Dražić, Vladimir Vrbaški, Boško Janković, Ratko Čakarević, Velibor Jojić, Ivan Trifunović i Petar Grubor.

Od najbrojanih najpoznatije ime (ne računajući Pekovića i Berića) je Ilija Dražić, beogradski advokat, koji je bio u Radnoj komisiji koja je pripremala vanrednu skupštinu kluba. Dražić inače godinama radi za biznismena Miroslava Miškovića.

Pretpostavka je da je Sanja Lubardić iz NIS-a, koji je sponzor KK Partzizan. Sanja Lubardić je u naftnoj kompaniji zaposlena kao šef odnosa sa javnošću. Milan Iskrin je iz kompanije "Delta sport".

Za ostale možemo, za sada, samo da nagađamo i pretpostavljamo. Vladimir Vrbaški je ime koje se pominje i u upravi FK Partizan... Što se tiče Italijana Mauricija Vala, pretpostavka je da je to pomoćnik generalnog direktora za prodaju i marketing u DDOR Novi Sad, koji je deo grupe UNIPOL, jednog od vodećih evropskih osiguravača,

Na sajtu Partizana ne piše šta će biti sa dosadašnjim poslovnim direktorom Mlađanom Šilobadom, kao ni sa sportskim direktorom Draganom Todorićem.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

botovi

08.09.2015 21:06

Berić se smeje ,nije mi jasno šta je smešno

ODGOVORITE