Силва: Освојићемо Лигу шампиона!

Штопер Пари Сен Жермена Тијаго Силва оценио је да његова екипа ове сезоне може да освоји Лигу шампиона, пошто тренер Лоран Блан располаже јаким тимом.

Фудбал 09.09.2015 | 14:00
Силва: Освојићемо Лигу шампиона!

ПСЖ је у последње три сезоне играо у четвртфиналу Лиге шампиона, а пошто је циљ клуба да постигне више, током летњег прелазног рока управа је довела неколицину играча, међу којима и Анхела Ди Марију из Манчестер Јунајтеда.

"За нас је најважније да добро почнемо такмичење, без обзира ко је противник. Једини прави противник Пари Сен Жермену је Пари Сен Жермен. Види се да је екипа напредовала на психолошком плану. Имамо два јака играча на сваком делу терена, не једног јаког и једног слабог, већ играче на највишем нивоу. То је важно ако узмете у обзир да смо прошле године против Барселоне играли без шесторице стартера", рекао је Силва за Газета дело Спорт.

"Ове године екипа је углавном непромењена, са истом филозофијом. Желимо што пре да освојимо домаће првенство, да можемо да сачувамо играче и концентришемо се на главни циљ – Лигу шампиона", додао је бразилски фудбалер.

Пари Сен Жермен ће ове сезоне у Лиги шампиона играти у Групи А са Реал Мадридом, Шахтјором из Доњецка и Малмеом, а Силва је река да ће његова екипа сигурно проћи групу.

"Реал је увек у врху, Шахтјор је незгодан тим, а Малме ће играти меч живота против Златана Ибрахимовића. Сада почиње сезона, још нисмо 100 одсто спремни и можемо још да напредујемо. Желимо што пре да се пласирамо у осмину финала", рекао је 31-годишњи штопер, "Ово би могла да буде права година за нас. Ту су и Реал, Барса, Бајерн, али морамо пазити и на манчестерске клубове Сити и Јунајтед, од којих сам увек губио када сам играо за Милан".

Силва је рекао да је срећан што је у париски клуб дошао Ди Марија.

Коментари / 0

Оставите коментар