Кћерка објавила дирљиву поруку на годишњицу очеве смрти

Ела Дворник, ћерка покојног музичара Дина Дворника, поделила је емотиван статус на Фејсбуку којим је обележила седму годишњицу смрти свога оца.

Забава 08.09.2015 | 15:53
Кћерка објавила дирљиву поруку на годишњицу очеве смрти

Ела је имала само 17 година када је њен отац преминуо, а сада се присетила дана када су јој пре седам година јавили те тужне вести.

- Седам година... Ко би рекао да је тако дуго прошло? Како године брзо прођу... Чини ми се што си старији да је и брже. Имала сам 17 година тада, а и сада се осећам као да ми је 17, макар знам да ми није. Неких ствари се сећам као да су биле јуче, а неких од јуче као да су годинама далеко - написала је она и додала:

- Можда нам се побрка све то у глави па сећања не слажемо више по времену већ по важности. Сећам се сада овог тренутка пре седам година. Седела сам на фотељи у свом стану у Пречком. Мама ме је назвала и плакала: "Нема више тате". Тако је започело моје јутро на овај дан пре седам година. Никад нико није спреман да прими такве вести па чак и ако су исчекивали - тај тренутак је необјашњив, као да сте видели нешто што није са овог света. Међутим, запитам се увек: "Да сам на самрти за чим бих жалила? Да ли је он за нечим жалио? Да ли је хтео више и боље? Јесмо ли га спречили да буде оно сто је хтео бити својим мишљењима?"

- Зато сам вас питала пре неки дан да ми на то исто питање одговорите и ви ... Одговори су били инспиративни па вас зато молим још једном посто ће овај пост (претпостављам) видети пуно људи, да будете опет чисти позитиве и да напишете мени и осталима који читају "Шта би сада рекли младој/младом себи?"- написала је Ела на свом фејсбук профилу.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар