Ови филмови су растурили бракове

Многи глумци своје партнере упознали су на послу, односно на снимањима, али за фимске звезде које су већ у браку нови пројекти обично значе и нвоа искушења.

Забава 07.09.2015 | 11:05
Ови филмови су растурили бракове

Снежана и ловац

Кристен Стјуарт добила је улогу Снежане, а на снимању је имала аферу са режисером Рупертом Сандерсом.

Он је тада био ожењен манекенком Либерти Рос, док је глумица била у вези са колегом Робертом Патинсоном.

Кристен је тада имала само 22 године, док је Сандерс од ње старији чак 19. Режисера је због преваре оставила супруга, а Патинсон је опростио девојци, али само на кратко. Раскинули су убрзо након премијере свог заједничког филма, последњег из франшизе "Сумрак сага".

Господин и госпођа Смит

Анђелина Џоли и Бред Пит заједно су већ десет година, а од прошле године су и венчани, али не заборавимо да је глумац када су се упознали био у браку са Џенифер Анистон. Љубав између Бранђелине родила се на сету 2005 године, а иако је Џолијева признала да се још тада заљубила у свог садашњег супруга, обоје тврде да нису имали аферу и да су везу започели тек након што се Пит развео од Џенифер крајем 2005. Ипак, мало кога су у то убедили.

Гигли

Године 2002, Бен Афлек и Џенифер Лопез били су један од најпопуларнијих славних парова. Ипак, многи су заборавили да је Џеј Ло била удата за свог другог супруга Криса Џада, када је упознала Афлека на снимању филма "Гигли". Филм је доживео катастрофу на благајнама и код критичара, али пар није одустао, па је снимио још једну неуспешну комедију, "Девојка из Џерсија". Верили су се убрзо након што је певачица окончала брак са Џадом, али нису стигли до олтара. Раскинули су само неколико дана пред венчање.

Клеопатра

Елизабет Тејлор имала је осам бракова са седам различитих мушкараца, али је њена најславнија веза била она са Ричардом Бартоном. Упознали су се на снимању филма "Клеопатра" 1963, док је глумица била удата за Едија Фишера, док је Бартон био у браку са Сибил Вилијамс. Лиз је већ тада имала иза себе четири брака и лошу репутацију у Холивуду, али су јавност и медији били веома заинтересовани за њихову везу. Чак је и Ватикан јавно осудио њихову аферу. Лиз и Дик развели су се од својих супружника, венчали се 1964, развели 1974, поново венчали 1975, и онда коначно заувек окончали своју љубав годину дана касније.

Доказ живота

Мег Рајан и Денис Квејд на први поглед имали су један од најстабилнијих бракова у Холивуду, али испоставило се да је за њих непремостива препрека био тренутак када је глумица упознала Расела Кроуа на снимању филма "Доказ живота" 2000.

У браку са Квејдом, Мег је провела девет година, али су објавили да се разводе убрзо након што је упознала Расела. Ипак она је много година касније испричала да је и Денис њу варао. Веза са Раселом потрајала је само док се снимао филм.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар