Ovi filmovi su rasturili brakove

Mnogi glumci svoje partnere upoznali su na poslu, odnosno na snimanjima, ali za fimske zvezde koje su već u braku novi projekti obično znače i nvoa iskušenja.

Zabava 07.09.2015 | 11:05
Ovi filmovi su rasturili brakove

Snežana i lovac

Kristen Stjuart dobila je ulogu Snežane, a na snimanju je imala aferu sa režiserom Rupertom Sandersom.

On je tada bio oženjen manekenkom Liberti Ros, dok je glumica bila u vezi sa kolegom Robertom Patinsonom.

Kristen je tada imala samo 22 godine, dok je Sanders od nje stariji čak 19. Režisera je zbog prevare ostavila supruga, a Patinson je oprostio devojci, ali samo na kratko. Raskinuli su ubrzo nakon premijere svog zajedničkog filma, poslednjeg iz franšize "Sumrak saga".

Gospodin i gospođa Smit

Anđelina Džoli i Bred Pit zajedno su već deset godina, a od prošle godine su i venčani, ali ne zaboravimo da je glumac kada su se upoznali bio u braku sa Dženifer Aniston. Ljubav između Branđeline rodila se na setu 2005 godine, a iako je Džolijeva priznala da se još tada zaljubila u svog sadašnjeg supruga, oboje tvrde da nisu imali aferu i da su vezu započeli tek nakon što se Pit razveo od Dženifer krajem 2005. Ipak, malo koga su u to ubedili.

Gigli

Godine 2002, Ben Aflek i Dženifer Lopez bili su jedan od najpopularnijih slavnih parova. Ipak, mnogi su zaboravili da je Džej Lo bila udata za svog drugog supruga Krisa Džada, kada je upoznala Afleka na snimanju filma "Gigli". Film je doživeo katastrofu na blagajnama i kod kritičara, ali par nije odustao, pa je snimio još jednu neuspešnu komediju, "Devojka iz Džersija". Verili su se ubrzo nakon što je pevačica okončala brak sa Džadom, ali nisu stigli do oltara. Raskinuli su samo nekoliko dana pred venčanje.

Kleopatra

Elizabet Tejlor imala je osam brakova sa sedam različitih muškaraca, ali je njena najslavnija veza bila ona sa Ričardom Bartonom. Upoznali su se na snimanju filma "Kleopatra" 1963, dok je glumica bila udata za Edija Fišera, dok je Barton bio u braku sa Sibil Vilijams. Liz je već tada imala iza sebe četiri braka i lošu reputaciju u Holivudu, ali su javnost i mediji bili veoma zainteresovani za njihovu vezu. Čak je i Vatikan javno osudio njihovu aferu. Liz i Dik razveli su se od svojih supružnika, venčali se 1964, razveli 1974, ponovo venčali 1975, i onda konačno zauvek okončali svoju ljubav godinu dana kasnije.

Dokaz života

Meg Rajan i Denis Kvejd na prvi pogled imali su jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu, ali ispostavilo se da je za njih nepremostiva prepreka bio trenutak kada je glumica upoznala Rasela Kroua na snimanju filma "Dokaz života" 2000.

U braku sa Kvejdom, Meg je provela devet godina, ali su objavili da se razvode ubrzo nakon što je upoznala Rasela. Ipak ona je mnogo godina kasnije ispričala da je i Denis nju varao. Veza sa Raselom potrajala je samo dok se snimao film.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar