Мима Караџић: Љетна љубав на помолу

Глумац Мима Караџић након снимања новог филма продужио је у Будву, гдје се увече препушта хедонизму, а дању одржава форму на базену тамошњег хотела, а све вријеме му друштво прави деценијама млађа дјевојка.

Занимљивости 06.09.2015 | 13:05
Мима Караџић: Љетна љубав на помолу

Након снимања филма Хиљадарка, Милутин Мима Караџић (60) је, као што то практикује сваке године по завршеном послу, отпутовао у Будву. У овом приморском граду Караџић најчешће проводи цело лето.

Власник је wине-бара, па вечери проводи тамо, уз вино и добро друштво. Наравно, провод у локалу не искључује ни остале друштвене садржаје којима Црногорско приморје обилује током љета, па се Мима, између осталог, поносно појавио на концерту Здравка Чолића у тамошњој дискотеци са веома лепом и згодном, али младом дјевојком.

Насупрот ноћном купању у хедонизму, коме је Караџић и те како склон, током дана овај глумац је живео на потпуно другачији начин.

Теретану, у којој иначе свакодневно вјежба кад је у Београду, у Будви је замјенио пливањем, па га је готово преко цијелог дана било могуће видјети у базену једног елитног хотела.

Караџић је иначе познат по томе што веома много пажње посвећује свом тијелу, што се на базену могло и примијетити, јер је у одличној кондицији за своје године.

“За сваког човека је здраво да буде у доброј форми, а за глумца је то неопходно. Нека снимања трају и по дванаест часова дневно, и захтевају доста физичке спремности. Кад си у доброј форми, онда можеш лакше да мењаш дан за ноћ, да издржиш без сна. Физичка кондиција иначе даје могућност за многе ствари, а тренирајући научиш и да слушаш свој организам. Могу да осетим и крвни притисак, и срце, буквално цело тело, и онда тачно могу да знам чим нешто не штима па да реагујем на време”, објаснио је Мима.

Извор: Сторy.рс

Коментари / 0

Оставите коментар