Mima Karadžić: Ljetna ljubav na pomolu

Glumac Mima Karadžić nakon snimanja novog filma produžio je u Budvu, gdje se uveče prepušta hedonizmu, a danju održava formu na bazenu tamošnjeg hotela, a sve vrijeme mu društvo pravi decenijama mlađa djevojka.

Zanimljivosti 06.09.2015 | 13:05
Mima Karadžić: Ljetna ljubav na pomolu

Nakon snimanja filma Hiljadarka, Milutin Mima Karadžić (60) je, kao što to praktikuje svake godine po završenom poslu, otputovao u Budvu. U ovom primorskom gradu Karadžić najčešće provodi celo leto.

Vlasnik je wine-bara, pa večeri provodi tamo, uz vino i dobro društvo. Naravno, provod u lokalu ne isključuje ni ostale društvene sadržaje kojima Crnogorsko primorje obiluje tokom ljeta, pa se Mima, između ostalog, ponosno pojavio na koncertu Zdravka Čolića u tamošnjoj diskoteci sa veoma lepom i zgodnom, ali mladom djevojkom.

Nasuprot noćnom kupanju u hedonizmu, kome je Karadžić i te kako sklon, tokom dana ovaj glumac je živeo na potpuno drugačiji način.

Teretanu, u kojoj inače svakodnevno vježba kad je u Beogradu, u Budvi je zamjenio plivanjem, pa ga je gotovo preko cijelog dana bilo moguće vidjeti u bazenu jednog elitnog hotela.

Karadžić je inače poznat po tome što veoma mnogo pažnje posvećuje svom tijelu, što se na bazenu moglo i primijetiti, jer je u odličnoj kondiciji za svoje godine.

“Za svakog čoveka je zdravo da bude u dobroj formi, a za glumca je to neophodno. Neka snimanja traju i po dvanaest časova dnevno, i zahtevaju dosta fizičke spremnosti. Kad si u dobroj formi, onda možeš lakše da menjaš dan za noć, da izdržiš bez sna. Fizička kondicija inače daje mogućnost za mnoge stvari, a trenirajući naučiš i da slušaš svoj organizam. Mogu da osetim i krvni pritisak, i srce, bukvalno celo telo, i onda tačno mogu da znam čim nešto ne štima pa da reagujem na vreme”, objasnio je Mima.

Izvor: Story.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar