У затвор због лажне љепоте са Фејсбука

Коњичанин Мустафа К. (51) који је у Будву дошао да упозна жену свог живота, уместо код матичара завршио је иза спушких решетака.

Регион 30.08.2015 | 16:06
У затвор због лажне љепоте са Фејсбука

Због сумње да је починио кривично дело лажно пријављивање, њега је јуче у Спуж послао истражни судија которског Основног суда Шпиро Павићевић.

Држављанину БиХ будвански полицајци ставили су лисице на руке када су утврдили да је лажно пријавио да је нападнут, претучен и опљачкан.

“Вијести” сазнају да су инспектори посумњали у његову верзију приче, јер је “изнео неколико нелогичних детаља”.

“Рекао је да су га напали, отели му лична документа и 180 евра. Инспектори су кренули у порагу за евентуалним нападачима, али је утврђено да је све слагао. Када је ухваћен у лажи, бранио се да је добио сунчаницу, и да се ничега не сећа.

Ухапшен је, и у консултацији са тужиоцем стављено му је на терет кривично дело лажно пријављивање”, казао је извор “Вијести” из истраге.

Коњичанин је на крају признао да је пре пар дана стигао у метрополу туризма, да испроси руку девојке коју је месец раније упознао преко друштвене мреже Фејсбук.

Ипак, када га је “вољена” сачекала у Будви, “ствари му нису изгледале као на фотографијама које је Будванка делила на друштвеној мрежи”.

Додао је да је план да пријави пљачку и напад направио када је схватио да то није жена са којом жели да проведе остатак живота.

“Рекао је да је остао без новца, и да је мислио да ће на тај начин вратити потрошени новац, и моћи да оде у БиХ”, казао је саговорник “Вијести” близак истрази.

Павићевић је потврдио “Вијестима” да је испитао држављанина БиХ и да му је након саслушања одредио притвор до 30 дана. В. Л.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Богољуб

30.08.2015 14:59

Ето,добио је сирота.Знаци 30 дана,сест евра по дану,укупно 180 евра.

ОДГОВОРИТЕ