U zatvor zbog lažne ljepote sa Fejsbuka

Konjičanin Mustafa K. (51) koji je u Budvu došao da upozna ženu svog života, umesto kod matičara završio je iza spuških rešetaka.

Region 30.08.2015 | 16:06
U zatvor zbog lažne ljepote sa Fejsbuka

Zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje, njega je juče u Spuž poslao istražni sudija kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević.

Državljaninu BiH budvanski policajci stavili su lisice na ruke kada su utvrdili da je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.

“Vijesti” saznaju da su inspektori posumnjali u njegovu verziju priče, jer je “izneo nekoliko nelogičnih detalja”.

“Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 evra. Inspektori su krenuli u poragu za eventualnim napadačima, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu, i da se ničega ne seća.

Uhapšen je, i u konsultaciji sa tužiocem stavljeno mu je na teret krivično delo lažno prijavljivanje”, kazao je izvor “Vijesti” iz istrage.

Konjičanin je na kraju priznao da je pre par dana stigao u metropolu turizma, da isprosi ruku devojke koju je mesec ranije upoznao preko društvene mreže Fejsbuk.

Ipak, kada ga je “voljena” sačekala u Budvi, “stvari mu nisu izgledale kao na fotografijama koje je Budvanka delila na društvenoj mreži”.

Dodao je da je plan da prijavi pljačku i napad napravio kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede ostatak života.

“Rekao je da je ostao bez novca, i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac, i moći da ode u BiH”, kazao je sagovornik “Vijesti” blizak istrazi.

Pavićević je potvrdio “Vijestima” da je ispitao državljanina BiH i da mu je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana. V. L.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bogoljub

30.08.2015 14:59

Eto,dobio je sirota.Znaci 30 dana,sest evra po danu,ukupno 180 evra.

ODGOVORITE