Роналдо: Највећи страх ми је да умрем млад

Нападач Реал Мадрида Кристијано Роналдо открио је да је његов највећи страх да умре као млад.

Забава 29.08.2015 | 11:52
Роналдо: Највећи страх ми је да умрем млад

Португалац је прије пет година постао отац дјечака и каже да за њега не постоји ништа важније него породица и пријатељи.

“Мој највећи страх јесте тај да умрем млад. Не желим да се то деси. Желим да умрем као старац, са 80 или 90 година. Покушавам да радим нормалне ствари са породицом, пријатељима и сином. Трудим се да будем нормална особа, а своје слободно вријеме најљепше проводим са сином. Окружен сам људима који ми дају позитивну енергију и то је најбитнија ствар за мене. Уживам у моменту, волим да играм фудбал и желим да и навијачи уживају као што ја уживам на терену”, открио је Роналдо за часопис Либеро.

Фудбалер Реала се за врло кратко вријеме трансформисао из мршавка у праву атлету, а све то захваљујући посебном режиму исхране, као и јаком индивидуалном тренингу.

“Мој циљ је увијек само један – да будем најбољи. Из године у годину дајем свој максимум како бих то постигао. Тако размишљам већ десет година уназад и мислим да је то дало веома добре резултате, тако да ћу наставити по истом”, додао је Португалац.

Извор: Гоал.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сви наси страхови

29.08.2015 19:22

Страх од смри је нормалан. Ту је висе страх ста це наси драги без нас. Људи који имају здравствене тескоце имау висе изразен страх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

01.09.2015 20:14

Нечеш умрет млад Роналдо Србине ,а то ће се десити кад Тарабич каже

ОДГОВОРИТЕ