Почиње Велики брат

У новој сезони дом укућана биће освежен јарким бојама, модерним дизајном и луксузним намештајем

Забава 27.08.2015 | 18:38
Почиње Велики брат

Кућа „Великог брата“ почетком септембра добиће нове станаре.

У новој, према најавама продукције, највећој и најзабавнијој сезони до сада, дом укућана биће освежен јарким бојама, модерним дизајном и луксузним намештајем, а све у циљу што пријатнијег боравка такмичара из целе бивше Југославије. Сређивање куће је скоро завршено, остале су само финесе јер се води рачуна и о најситнијим детаљима.

Велики дневни боравак представљаће и даље централно место окупљања такмичара, где ће добијати и извршавати све задатке. Ту је и базен у којем су се до сада не само освежавали већ и смишљали разне догодовштине и заплете. Кухиња је такође реновирана и спремна за јутарња окупљања и ћаскања учесника. И ове године станари имају пространо двориште, као и исповедаоницу, у којој ће водити тајне разговоре с Великим братом.

Шоу воде Скај Виклер и Антонија Блаће, а награда је 100.000 евра. Збивања у кући Великог брата можете пратити на програму БН ТВ од петка 4.септембра.

Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

о чему ви

28.08.2015 09:58

Још једна едукативна емисија. Како постати јавна к..ва итд.... Ови медији убише здрав разум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херц

28.08.2015 12:20

Добро је сто је анонимним људима,то ми се свидја

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивно

28.08.2015 14:36

Дивна парада шунда и кича. Старлете моралке са напрћеним уснама и пуне жеље и елана да кажу колико су им разни празноглавци нудили за сексуалне услуге. Ко је кога пољубио, јел било секса, јесу ли се смували, ко је кога физички напао ФУЈЈЈЈЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куућо

02.09.2015 19:46

Ја то не бих гледао ни под наркозом,ово је дно дна,нема даље,држимо предавања једни другима ко смо,шта смо,ко је бољи или гори,може ли босански или бошњачки а никога не брине поплава оваквих програма који су огледало данашњег друштва.Све је окренуто на главу. Мислим да овакве емисије не би бмјеле ићи прије 22 сата минимум,да дјецу сачувамо

ОДГОВОРИТЕ