Власеница без воде

У Власеници, због квара на систему водоснабдијевања, потрошачи немају воду, па се снабдијевају из цистерни које је обезбиједило предузеће "Водовод и канализација" или са неколоко локалних изворишта.

Република Српска 26.08.2015 | 14:55
Власеница без воде

Потрошачи воду немају од јуче, а директор предузећа Даница Матић рекла је Срни да се десио озбиљнији квар на пунктном постројењу.

"Пукао је казан који спречава хидраулички удар. У току су поправке", навела је Матићева, која вјерује да ће квар бити саниран до сутра.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

љубиса

26.08.2015 14:34

Бас вам хвала на тој брзој способности,а хтјели би сте у ЕУ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаћин

26.08.2015 16:00

Срамота мој народе,овде свако мало су проблеми око воде, нема је па нема, кажу да су се силне паре опрале а и нека,какав народ таква и држава и таква нас будућност чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

26.08.2015 16:05

Сву могућу опрему је покрао Стаћо и водовод оставио у дубиози од поменуте лоповије направио је себи кућу и приступни пут до ње све је то последица криминала и јаваслука СНСД багре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

27.08.2015 08:11

Зашто нико не спомиње ста је све Мирослав краљевић ојадио у Власеници хотел панораму дрвну индустрију центар за културу и спорт болницу шумсwко газдинство бирач језеро ски центар игриста комунално и чистоћу свега је багра упропастила све ојадила такодје је изградња водовода проблематична јер су га правила лица без лиценци ЗАШТО ПОЛИЦИЈА НЕ ХАПСИ ОВУ БАГРУ ЗАСТО СЕ И СИПА НЕ УКЉУЦИ. Доле банда снсд у Власеници

ОДГОВОРИТЕ