Vlasenica bez vode

U Vlasenici, zbog kvara na sistemu vodosnabdijevanja, potrošači nemaju vodu, pa se snabdijevaju iz cisterni koje je obezbijedilo preduzeće "Vodovod i kanalizacija" ili sa nekoloko lokalnih izvorišta.

Republika Srpska 26.08.2015 | 14:55
Vlasenica bez vode

Potrošači vodu nemaju od juče, a direktor preduzeća Danica Matić rekla je Srni da se desio ozbiljniji kvar na punktnom postrojenju.

"Pukao je kazan koji sprečava hidraulički udar. U toku su popravke", navela je Matićeva, koja vjeruje da će kvar biti saniran do sutra.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ljubisa

26.08.2015 14:34

Bas vam hvala na toj brzoj sposobnosti,a htjeli bi ste u EU???

ODGOVORITE
Name

domaćin

26.08.2015 16:00

Sramota moj narode,ovde svako malo su problemi oko vode, nema je pa nema, kažu da su se silne pare oprale a i neka,kakav narod takva i država i takva nas budućnost čeka

ODGOVORITE
Name

Vasilije

26.08.2015 16:05

Svu moguću opremu je pokrao Staćo i vodovod ostavio u dubiozi od pomenute lopovije napravio je sebi kuću i pristupni put do nje sve je to posledica kriminala i javasluka SNSD bagre.

ODGOVORITE
Name

Nenad

27.08.2015 08:11

Zašto niko ne spominje sta je sve Miroslav kraljević ojadio u Vlasenici hotel panoramu drvnu industriju centar za kulturu i sport bolnicu šumswko gazdinstvo birač jezero ski centar igrista komunalno i čistoću svega je bagra upropastila sve ojadila takodje je izgradnja vodovoda problematična jer su ga pravila lica bez licenci ZAŠTO POLICIJA NE HAPSI OVU BAGRU ZASTO SE I SIPA NE UKLJUCI. Dole banda snsd u Vlasenici

ODGOVORITE