Партизан доводи Хрвата за бека?!

Хрватски фудбалер Тончи Кукоч могао би да појача Партизан на позицији левог бека, пред европску јесен. Бивши млади репрезентативац Хрватске, и некадашњи играч сплитског Хајдука Тонћи Кукоч потврдио за МОНДО да жели да дође у Партизан. "Ј*** ми се за национализам!", поручује.

Фудбал 26.08.2015 | 17:20
Партизан доводи Хрвата за бека?!

Први хрватски фудбалер у Партизану после много, много година?

Није немогуће!

Момак који има исто презиме као један од најбољих кошаркаша свих времена са овог простора рекао је за МОНДО да је чуо да га Партизан жели и да он ЖЕЛИ да дође у редове српског шампиона.

Леви бек Тонћи Кукоч, некадашњи млади репрезентативац Хрватске, бивши фудбалер сплитског Хајдука, италијанске Бреше и софијског ЦСКА у разговору за МОНДО поручио је и да га не занимају приче о националностима и да верује да ће га "Гробари заволети као сина!".

"Звао ме је агент из Србије и рекао да ме жели Партизан. Не желим да идем у Макаби из Тел Авива, треба ми тим у којем се осећа притисак и то на високом нивоу, једино тако могу да играм фудбал", рекао је Кукоч и додао да би у петак требало да дође у Београд на преговоре.

Упитан какво реаговање навијача Партизана очекује, Кукоч је као из топа одговорио:

"Националност ме не занима, та прича о шовинизму, национализму... то је врлина слабих. Искрено, ј*** ми се за то! Сви једемо исти хлеб и удишемо исти ваздух. Играо сам са много српских фудбалера и никада нисам имао проблема са њима. Кажу ми да ћу имати проблема са Гробарима, а ја им одговарам - нећу! Гробари ће ме волети као сина!", поручује овај хрватски фудбалер, који би дошао као слободан играч.

Кукоч има 24 година,каријеру је почео у Хајдуку, потом играо за Истру, Мосор, Драговољац и Брешу, пре доласка у Бугарску прошлог лета.

Бивши играч софијског ЦСКА је током лета наводно преговарао са неименованим немачким клубовима, а у петак ће стићи у Београд на преговоре са црно-белома.

"Видећемо како ће ова прича завршити. Мене занима само фудбал, не занима ме националност нити било шта друго", рекао је Кукоч за Гоал.

Он је иначе рођак једног од најбољих европских кошаркаша свих времена, бивше звезде Чикаго Булса Тонија Кукоча, а у Бугарској се истакао са неколико спектакуларних голова.

Партизан у среду увече дочекује БАТЕ Борисову реванш мечу плеј-офа за Лигу шампиона.

Црно-бели имају гол заостатка, а у случају неуспеха сезону ће наставити у Лиги Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар