Муса: Увијек се трудим да помјерам границе!

Џанан Муса, МВП Европског првенства за играче до 16 година, нада се да ће што пре моћи да игра сениорску кошарку.

Кошарка 27.08.2015 | 11:15
Муса: Увијек се трудим да помјерам границе!

Муса је члан Цедевите и каже да ће дати све од себе да ускоро заигра на највишем нивоу.

“Тренирам два пута на дан и мислим да могу равноправно да се борим са старијим играчима. Наравно, они имају велику предност зато што су старији и већ су искусни сениори, али мислим да ћу за неколико мјесеци хватати сениорске минуте из дана у дан“, рекао је Муса.

"Увек се трудим да померам границе. Нећу да журим јер ћу ’изгорети’ ако журим превише. Ја сам у јуниорима Цедевите и хватаћу минуте, а кад ме год тренер Мршић прикључи сениорима, ја ћу бити веома захвалан и дословно ћу изгорети да му докажем да ја то могу“, додао је 16-одишњи Муса.

И тренер Мршић задовољан је ставом момка из Бихаћа.

"Дечко је стварно гладан успеха и жељан рада. Слуша све што се тражи. Стварно је један изузетан талент у свим сферама. И кошаркашким и у људским, дечачким јер још увек је дете. Кад се на једном месту повеже кошаркашки таленат и психофизички таленат, онда је стварно милина радити. У клубу од њега очекујемо доста у будућем периоду. Међутим, он има свој развој који је планиран. Нећемо ни са чим, али он ће сигурно до прве екипе доћи врло скоро", рекао је Мршић.

Коментари / 0

Оставите коментар