"Чоколадни нереди" у градовима БиХ

"Чоколадни нереди" и четврту годину за редом планирају засладити барем један дан у години.

Босна и Херцеговина 26.08.2015 | 22:56
"Чоколадни нереди" у градовима БиХ

Наиме, 30. августа са почетком у 18 сати на Шпанском тргу у Мостару, на платоу испред катедрале у Сарајеву и у Дому омладине у Бањалуци скупиће се љубитељи чоколаде и дружења који неће слати политичке поруке и држати сухопарне говоре већ уживати у малим животним задовољствима којих нам у данашње вријеме недостаје. Придружите им се и орасположите себе, своје најмилије и 'малу рају'

Идеја "Чоколадних нереда" је да свака особа са собом понесе двије чоколаде. Једну коју ће дијелити са окупљеном екипом и другу коју ће донирати за 'малу рају' из домова за незбринуту дјецу и институција које раде с дјецом с посебним потребама.

Скупљање донираних чоколада ће се организовати у Мостару, Бањалуци и Сарајеву, али у духу "Чоколадних нереда" сва мјеста и градови у БиХ и регији могу бити дио догађаја кроз спонтана окупљања у исто вријеме.

Организатор догађаја, Удружење грађана "Плус" истиче да како би у овај малени скуп људи здравог духа и разума укључили што више појединаца, позивају све да све своје чоколадне фотографије објављују јавно на Фацебоок са ознаком #цоконереди, те да ако нисте у прилици физички да учествујете у "Чоколадним нередима", објављујте своје фотографије с омиљеним чоколадама.

" А ако мислите да ће се идеја свидјети и вашим пријатељима из иностранства позовите их да и они учествују уз ознаку #цхоцолутион.", наводи се у саопштењу организатора који додаје да су протеклих година стизале фотографија са свих континената и искрено се надају да ће ове године надмашити број учесника из читавог свијета.

Све новости и развој догађаја пратите на www.фб.цом/цоколадни.нереди

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

обрачун бананама

26.08.2015 21:44

Мука ми је висе од ових квази градјанских иницијатива.

ОДГОВОРИТЕ