Рађен: Казна ФИНА-е је велики ударац за мене!

“Нисам очекивао да ће моја грешка проћи некажњена, али сам се надао да ће активности након тога уверити челнике ове организације да сам свестан грешке”, поручио је ватерполиста.

Остали спортови 26.08.2015 | 20:40
Рађен: Казна ФИНА-е је велики ударац за мене!

Прослављени српски ватерполиста Никола Рађен огласио се на Твитеру дан након што му је ФИНА изрекла четворогодишњу суспензију због коришћења кокаина.

Рађен (31), који има право жалбе на одлуку Светске пливачке федерације, поручио је да је доживео нови ударац у каријери након суспензије која му је изречена.
"Оштра казна од стране ФИНА у виду четворогодишње суспензије за мене представља велики ударац. Нисам очекивао да ће грешка коју сам направио проћи некажњено, јер и у ватерполу за сваки начињен фаул следи искључење. Претпостављао сам да ће моја спортска репутација и активности након анализе теста уверити челнике ФИНА да сам свестан да сам погрешио и да чиним све, колико је то у мојој моћи, да ту грешку исправим", написао је Рађен на Твитеру.

Ватерполиста је поручио да се неће оглашавати у медијима док не прође рок за жалбу од три недеље.
"Очигледно све то није узето у обзир, као и чињеница да сам се последњих месеци у значајној мери ангажовао и укључио у активности Антидопинг агенције. Још једном овим путем желим да захвалим свима који су ми у овим тешким тренуцима пружали подршку и били уз мене", додао је Рађен.

Подсетимо, бивши ватерполиста Партизана и Црвене звезде у мају је пао на допинг тесту после утакмице Светске лиге између репрезентација Србије и Шпаније, када је утврђено да је био позитиван на кокаин.

Коментари / 0

Оставите коментар