Погинуо малољетник, двоје повријеђено

У тешкој саобраћној несрећи која се догодила касно синоћ на дијелу магистралног пута Дервента - Добој у мјесту Туњестала, код Дервенте, погинуо је седамнаестогодишњак, док су његов отац М.Л. и други трогодишњи син задобили тјелесне повреде.

Република Српска 25.08.2015 | 12:50
Погинуо малољетник, двоје повријеђено

У саобраћаној несрећи, до које је дошло око 22.50 сати, учествовали су теретно возило марке „ман“ с приколицом, којим је управљао С.Т. с подручја града Бијељина и путничко возило марке „цхрyслер“, којим је управљао њемачки држављанин М.Л. с којим су се у возилу налазили супруга З.Л. и њихово двоје малољетне дјеце.

Повријеђени су задржани на лијечењу у добојској болници, потврђено је данас из Центра јавне безбједности Добој.

На основу наредбе дежурног тужиоца тијело преминулог превезено је у просектуру добојске болнице гдје ће бити извршена обдукција.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Дервента.

О свим прикупљеним сазнањима обавјештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој који је наложио предузимање истражних радњи на утврђивању околности догађања саобраћајне незгоде и одговорности учесника.

НН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ШЛЕПЕР

25.08.2015 13:58

ЉУДИ МОЈИ ПА ШТА ЈЕ ОВО, ОВИХ ПАР МЕСЕЦИ НАГЛЕДАО САМ СЕ ВИШЕ НЕСРЕЋА НЕГО У ЗАДЊИХ 10 ГОДИНА, ОД Н.ГРАДА ДО ТРЕБИЊА НИГДЈЕ ПОЛИЦИЈЕ, ЈЕЛ ТО НЕКО СМИШЉЕНО РАДИ, ВЈЕРУЈТЕ МИ ШТА СВЕ ВИДИМ ДА МЕ ЈЕ СТРАХ ИЋИ НА ПУТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгана

27.08.2015 15:42

У праву си!А та полиција це мене зену казнити за паркинг или за појас.