Poginuo maloljetnik, dvoje povrijeđeno

U teškoj saobraćnoj nesreći koja se dogodila kasno sinoć na dijelu magistralnog puta Derventa - Doboj u mjestu Tunjestala, kod Dervente, poginuo je sedamnaestogodišnjak, dok su njegov otac M.L. i drugi trogodišnji sin zadobili tjelesne povrede.

Republika Srpska 25.08.2015 | 12:50
Poginuo maloljetnik, dvoje povrijeđeno

U saobraćanoj nesreći, do koje je došlo oko 22.50 sati, učestvovali su teretno vozilo marke „man“ s prikolicom, kojim je upravljao S.T. s područja grada Bijeljina i putničko vozilo marke „chrysler“, kojim je upravljao njemački državljanin M.L. s kojim su se u vozilu nalazili supruga Z.L. i njihovo dvoje maloljetne djece.

Povrijeđeni su zadržani na liječenju u dobojskoj bolnici, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca tijelo preminulog prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice gdje će biti izvršena obdukcija.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Derventa.

O svim prikupljenim saznanjima obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj koji je naložio preduzimanje istražnih radnji na utvrđivanju okolnosti događanja saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

NN

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ŠLEPER

25.08.2015 13:58

LJUDI MOJI PA ŠTA JE OVO, OVIH PAR MESECI NAGLEDAO SAM SE VIŠE NESREĆA NEGO U ZADNJIH 10 GODINA, OD N.GRADA DO TREBINJA NIGDJE POLICIJE, JEL TO NEKO SMIŠLJENO RADI, VJERUJTE MI ŠTA SVE VIDIM DA ME JE STRAH IĆI NA PUT.

ODGOVORITE
Name

dragana

27.08.2015 15:42

U pravu si!A ta policija ce mene zenu kazniti za parking ili za pojas.