Погинуо мотоциклиста

Мотоциклиста Данијел Мајкић /24/ из Приједора погинуо је у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у приједорском насељу Пећани.

Република Српска 25.08.2015 | 07:30
Погинуо мотоциклиста

Портпарол Оружног тужилаштва Бањалука Маја Ђаковић Видовић потврдила је Срни да се у 18.44 часова у Улици Меше Селимовића у Приједору догодила саобраћајна несрећа у којој је једно лице погинуло.

"У овој саобраћајној несрећи учествовао је мотоцикл жхондаж и путничко возило жмерцедесж којим је управљао Дарко Ђукановић /35/. Смртно је страдао мотоциклиста", рекла је Видовићева.

Она је додала да су увиђај на лицу мјеста обавили дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Сања Тадић Стојисављевић и овлаштена службена лица полицијске Станице за безбједност саобраћаја Приједор.

Према њеним ријечима, тужилац је предложила предузимање свих потребних радњи и мјера ради утврђивања узрока саобраћајне несреће, те је наложена обдукција тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Патриота

25.08.2015 05:56

Па докле момци више такве ствари возите полако сви негдје чезнете за доказивањем и опет нас напушта млади зивот па то је ТРАГЕДИЈА то није узивање на мотору .

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнд

25.08.2015 09:11

Возња мотора уопсте не би требало да буде проблем али јесте. Годинама сам возио скутер и не бисте вјеровали колико возаци аутомобила, и сам возим ауто, не воде рацуна о мотоциклистима уцесницима у саобрацају. Уопсте као да их не примјецују. Добар дио ових несреца десава се управо због тога. Не говорим о конкретном слуцају јер не знам ста је било.

ОДГОВОРИТЕ