Poginuo motociklista

Motociklista Danijel Majkić /24/ iz Prijedora poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u prijedorskom naselju Pećani.

Republika Srpska 25.08.2015 | 07:30
Poginuo motociklista

Portparol Oružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović potvrdila je Srni da se u 18.44 časova u Ulici Meše Selimovića u Prijedoru dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice poginulo.

"U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovao je motocikl žhondaž i putničko vozilo žmercedesž kojim je upravljao Darko Đukanović /35/. Smrtno je stradao motociklista", rekla je Vidovićeva.

Ona je dodala da su uviđaj na licu mjesta obavili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Sanja Tadić Stojisavljević i ovlaštena službena lica policijske Stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Prema njenim riječima, tužilac je predložila preduzimanje svih potrebnih radnji i mjera radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće, te je naložena obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Patriota

25.08.2015 05:56

Pa dokle momci više takve stvari vozite polako svi negdje čeznete za dokazivanjem i opet nas napušta mladi zivot pa to je TRAGEDIJA to nije uzivanje na motoru .

ODGOVORITE
Name

knd

25.08.2015 09:11

Voznja motora uopste ne bi trebalo da bude problem ali jeste. Godinama sam vozio skuter i ne biste vjerovali koliko vozaci automobila, i sam vozim auto, ne vode racuna o motociklistima ucesnicima u saobracaju. Uopste kao da ih ne primjecuju. Dobar dio ovih nesreca desava se upravo zbog toga. Ne govorim o konkretnom slucaju jer ne znam sta je bilo.

ODGOVORITE