Стојадиновић: Имам две понуде за Рајковића!

Менаџер голмана Црвене звезде чека исход преговора са Галатасарајем.

Фудбал 21.08.2015 | 15:00
Стојадиновић: Имам две понуде за Рајковића!

Турски шампион Галатасарај жели Предрага Рајковића, али за сада није са Црвеном звездом постигао договор око висине обештећења.

Тиражни лист "Милијет" пише да је на почетку преговора Звезда тражила пет милиона евра, а Галатасарај нудио два, сматрајући да млади голман не може да кошта више од Лукаса Подолског, који је стигао из Арсенала за 2,5 милиона евра.

Управо то је коначна цифра коју је турски клуб спреман да издвоји за једну од звезда У-20 Светског првенства на Новом Зеланду... Алтернатива је Ченк Гонен из градског ривала Бешикташа.

"Не посредујем у преговорима два клуба, тако да нисам довољно упознат шта се догађа. Заступам само интерес играча, а он за сада није добио понуду. Сигурно је да о продаји Рајковића одлучује Звезда", рекао је дневном листу "Спорт" менаџер Зоран Стојадиновић.

Стојадиновић каже да ће он ступити у акцију ако се прича са Турцима не материјализује.

"Челницима Звезде ћу у наредних седам дана донети две конкретне понуде, клубова из Енглеске и Немачке. Али, ако Галатасарај испуни услове и заврши посао, онда од тога неће бити ништа... Мене занима само да Рајковић буде задовољан новим клубом", поручио је некадашњи спортски директор црвено-белих.

Коментари / 0

Оставите коментар