Фудбалер Евертона мора на суд!

Оптужен да је аутомобилом прво ударио бициклисту, а потом се закуцао у бензинску пумпу! Дарон Гибсон ће 1. септембра морати да објасни своје поступке пред надлежним органима.

Фудбал 21.08.2015 | 19:20
Фудбалер Евертона мора на суд!

Није први пут да се појави вест о бахатој вожњи у алкохолисаном стању и да се због тога појављују пред судом. Још један од таквих примера је фудбалер Евертона Дарон Гибсон који ће 1. септембра изаћи пред суд због оптужби да је возио у алкохолисаном стању.

Како се сумња, он је прво ударио бициклисту, побегао са места незгоде, а затим се у близини своје куће у Алтринкаму закуцао у бензинску пумпу.
„Гибсон ће морати да се појави пред судом због сумње да је 16. августа после судара са бициклистом прво побегао, а потом ударио у бензинску пумпу. Пред Трафорд Магистрејтес судом мораће да се појави 1. септембра“, наводи се у саопштењу полиције.

Гибсон је интернационалац из Републике Ирске. Каријеру је започео у Манчестер јунајтеду, одакле је 2012. године прешао Евертон за око 1.500.000 евра. Није познато које га консеквенце очекују ако се сумње обистине. Углавном, неће бити ништа позитивно по овог 27-годишњака.

Коментари / 0

Оставите коментар