Fudbaler Evertona mora na sud!

Optužen da je automobilom prvo udario biciklistu, a potom se zakucao u benzinsku pumpu! Daron Gibson će 1. septembra morati da objasni svoje postupke pred nadležnim organima.

Fudbal 21.08.2015 | 19:20
Fudbaler Evertona mora na sud!

Nije prvi put da se pojavi vest o bahatoj vožnji u alkoholisanom stanju i da se zbog toga pojavljuju pred sudom. Još jedan od takvih primera je fudbaler Evertona Daron Gibson koji će 1. septembra izaći pred sud zbog optužbi da je vozio u alkoholisanom stanju.

Kako se sumnja, on je prvo udario biciklistu, pobegao sa mesta nezgode, a zatim se u blizini svoje kuće u Altrinkamu zakucao u benzinsku pumpu.
„Gibson će morati da se pojavi pred sudom zbog sumnje da je 16. avgusta posle sudara sa biciklistom prvo pobegao, a potom udario u benzinsku pumpu. Pred Traford Magistrejtes sudom moraće da se pojavi 1. septembra“, navodi se u saopštenju policije.

Gibson je internacionalac iz Republike Irske. Karijeru je započeo u Mančester junajtedu, odakle je 2012. godine prešao Everton za oko 1.500.000 evra. Nije poznato koje ga konsekvence očekuju ako se sumnje obistine. Uglavnom, neće biti ništa pozitivno po ovog 27-godišnjaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar