Овај човјек је стварно прави МАГ за трансфере!!!

Здравко Мамић уметник за извлачење пара великим клубовима! Здравко Мамић, фудбалски менаџер и алфа и омега у Фудбалском клубу Динамо, дефинитивно важи за једног од највећих бизнисмена у овом спорту, поготово када треба извући новац од великих клубова за своје играче.

Фудбал 21.08.2015 | 08:00
Овај човјек је стварно прави МАГ за трансфере!!!

Након што се данас појавила вест да је Мамић успео да "извуче" 10 милиона евра Селтику за Јозеа Шимуновића, ми смо одлучили да се осврнемо на неке од његових највећих трансфера.

Лука Модрић

Сада узданица Реал Мадрида која је бесплатно дошла у Динамо из Задра када је имао непуних 17 година. Дуго је Тотенхем преговарао о његовим услугама са загребачким клубом, а на крају су морали да инкасирају 21 милион евра за његов прелазак у Лондон.

Едуардо да Силва

Шпиц Динама и Хрватске репрезентације је такође дошао бесплатно у престоницу још са 16 година, а за њега се највише интересовао Арсенал, који је и уплатио на рачун Динама 13.5 милиона евра.

Ведран Ћорлука

Још једно дете Динама, који је отишао истог лета као Едуардо да Силва, с тим што су штопера купили челници Манчестер ситија за суму од око 12 милиона евра.

Матео Ковачић

Реал Мадрид је пре само пар дана издвојио 35 милиона евра за његове услуге, а овај 21-годишњак је купљен из Динама за 11 милиона евра.

Дејан Ловрен

Продаја овог штопера за изузетно високу цифру од осам милиона евра је била и те како изненађујућа за навијаче Динама, који нису могли да верују да би Лион дао толику цифру за њега.

Бошко Балабан

Продаја овог играча је уједно био и први велики посао Здравка Мамића. Доведен је бесплатно из Ријеке у Динамо, а само годину дана касније је отишао у Астон Вилу за 7.8 милиона евра.

Марио Манџукић

Талентовани нападач је дошао у Динамо за 1.5 милион евра и представљао је велико појачање за модре. Ипак три године касније га је купио Волсбург за шест милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар