Студент из Српске шампион у излежавању

Двадесетогодишњи Игор Кисић из Билеће побједник је четвртог Отвореног такмичења Црне Горе у излежавању, које је одржано у етно селу Монтенегро у Горњим Брезнима код Плужина.

Регион 19.08.2015 | 13:10
Студент из Српске шампион у излежавању

 

Кисић, студент спортског новинарства, успио је да лежи 33 сата и 30 минута, за шта је зарадио 300 евра награде. Како је казао, новацем ће частити друштво у Билећи.

"Тешка су времена и награда ми је дошла у прави час, а да притом нисам ништа радио. Почастићу друштво и купити сезонске карте за утакмице КК Црвена Звезда", рекао је Кисић.

Црногорски рекорд Марка Ђуровића из Подгорице, троструког побједника у љенчаријади од 37 сата није оборен, али је ово први пут од када се организује такмичење да Црногорци нису у финалу.Ђуровић је ове године одустао од такмичења због здравствених проблема.

Ове године се за такмичење пријавило кандидата из Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, а због лоших временски прилика, такмичење се одржавало у једној од затворених просторија етно села.

(Мондо.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Браво

19.08.2015 10:27

Ето видите станаје није тако црно као што видимо, имамо и једног шаммпиона, срећом да је тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лези љебе

19.08.2015 10:41

Ово је већа сензација од златне медаље младих кошаркаша,побјетити Црногорце у излежавању.Јуначе, свака част! Надам се да ће га примити пресједник Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

19.08.2015 21:16

Да се зна ко је сампион.

ОДГОВОРИТЕ