Student iz Srpske šampion u izležavanju

Dvadesetogodišnji Igor Kisić iz Bileće pobjednik je četvrtog Otvorenog takmičenja Crne Gore u izležavanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Gornjim Breznima kod Plužina.

Region 19.08.2015 | 13:10
Student iz Srpske šampion u izležavanju

 

Kisić, student sportskog novinarstva, uspio je da leži 33 sata i 30 minuta, za šta je zaradio 300 evra nagrade. Kako je kazao, novacem će častiti društvo u Bileći.

"Teška su vremena i nagrada mi je došla u pravi čas, a da pritom nisam ništa radio. Počastiću društvo i kupiti sezonske karte za utakmice KK Crvena Zvezda", rekao je Kisić.

Crnogorski rekord Marka Đurovića iz Podgorice, trostrukog pobjednika u ljenčarijadi od 37 sata nije oboren, ali je ovo prvi put od kada se organizuje takmičenje da Crnogorci nisu u finalu.Đurović je ove godine odustao od takmičenja zbog zdravstvenih problema.

Ove godine se za takmičenje prijavilo kandidata iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, a zbog loših vremenski prilika, takmičenje se održavalo u jednoj od zatvorenih prostorija etno sela.

(Mondo.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bravo

19.08.2015 10:27

Eto vidite stanaje nije tako crno kao što vidimo, imamo i jednog šammpiona, srećom da je tako.

ODGOVORITE
Name

Lezi ljebe

19.08.2015 10:41

Ovo je veća senzacija od zlatne medalje mladih košarkaša,pobjetiti Crnogorce u izležavanju.Junače, svaka čast! Nadam se da će ga primiti presjednik Republike.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

19.08.2015 21:16

Da se zna ko je sampion.

ODGOVORITE