Разводи се Жизел

Бразилска лепотица Жизел Бундшен и њен супруг, играч америчког фудбала Том Брејди, нови су славни пар чијем браку прети развод, преносе амерички медији.

Забава 15.08.2015 | 16:30
Разводи се Жизел

Магазин "ОК!" пише да се пар суочава са озбиљним проблемима које крију од јавности.

- Њихов однос је затегнут већ дуго. Годинама се боре са истим проблемима - рекао је извор близак славним супружницима.

Нико није могао ни да наслути да је Жизел пред разводом, пошто на Инстаграму објављује само идиличне породичне фотографије. Недавно је на симпатичном сликом и романтичном поруком супругу честитала рођендан.

- Срећан рођендан мојој љубави. Благословени смо што те имамо у нашим животима. Хвала ти што нам одувек пружаш толико љубави - написала је бивши Викторијин анђео, која са Брејдијем има двоје деце, сина Бенџамина (5) и ћерку Вивијан (2).

Ипак, они који су добро упућени у манекенкин приватни живот тврди да је то само представа за јавност. Брејдијев 38. рођендан наводно су провели свађајући се и још увек се нису помирили.

Уколико до развода дође, велике су шансе да ће супружници наставити да се свађају на суду око поделе имовине, с обзиром да се њихово заједничко богатство процењује на 460 милиона долара.

Док светски медији спекулишу о њиховом разводу, Жизел је на Инстаграму објавила поруку која гласи: "Људи често заборављају да је љубазност бесплатна." Извори тврде да је порука била упућена управо њеном мужу.

Уколико су ове гласине истините, Жизел и Том биће још један у низу познатих парова који ће окончати брак ове године, након Гвен Стефани и Гавина Росдејла, Бена Афлека и Џенифер Гарнер, и Миранде Ламберт и Блејка Шелтона.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар