Razvodi se Žizel

Brazilska lepotica Žizel Bundšen i njen suprug, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, novi su slavni par čijem braku preti razvod, prenose američki mediji.

Zabava 15.08.2015 | 16:30
Razvodi se Žizel

Magazin "OK!" piše da se par suočava sa ozbiljnim problemima koje kriju od javnosti.

- Njihov odnos je zategnut već dugo. Godinama se bore sa istim problemima - rekao je izvor blizak slavnim supružnicima.

Niko nije mogao ni da nasluti da je Žizel pred razvodom, pošto na Instagramu objavljuje samo idilične porodične fotografije. Nedavno je na simpatičnom slikom i romantičnom porukom suprugu čestitala rođendan.

- Srećan rođendan mojoj ljubavi. Blagosloveni smo što te imamo u našim životima. Hvala ti što nam oduvek pružaš toliko ljubavi - napisala je bivši Viktorijin anđeo, koja sa Brejdijem ima dvoje dece, sina Bendžamina (5) i ćerku Vivijan (2).

Ipak, oni koji su dobro upućeni u manekenkin privatni život tvrdi da je to samo predstava za javnost. Brejdijev 38. rođendan navodno su proveli svađajući se i još uvek se nisu pomirili.

Ukoliko do razvoda dođe, velike su šanse da će supružnici nastaviti da se svađaju na sudu oko podele imovine, s obzirom da se njihovo zajedničko bogatstvo procenjuje na 460 miliona dolara.

Dok svetski mediji spekulišu o njihovom razvodu, Žizel je na Instagramu objavila poruku koja glasi: "Ljudi često zaboravljaju da je ljubaznost besplatna." Izvori tvrde da je poruka bila upućena upravo njenom mužu.

Ukoliko su ove glasine istinite, Žizel i Tom biće još jedan u nizu poznatih parova koji će okončati brak ove godine, nakon Gven Stefani i Gavina Rosdejla, Bena Afleka i Dženifer Garner, i Mirande Lambert i Blejka Šeltona.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar