Самсунг напада Аппле новим сатом

Иако се ништа о њему не зна, Самсунгов Геар С2 сат био је у средишту пажње многих након најаве нових телефона. Више детаља о сату сазнаће се 3. септембра.

Информационе технологије 15.08.2015 | 13:30
Самсунг напада Аппле новим сатом

Иако само представљање нових Самсунгових телефона није донело превише новости, корејски је див ипак многе изненадио најавом Геар С2 сата. Кратки видео на крају презентације открио нам је пуно елегантнији изглед сата с округлим дизајном, металним телом и новим интерфејсом.

Многи су одмах приметили сличности с Апплеовим сатом и његовим округлим иконицама, иако су овде положене уз ивицу сата, а не набацане једна крај друге, међутим чак је и изглед неких икона прилично сличан Апплеовим. Сат ће вероватно долазити с Тизен ОС-ом.

Више информација биће познато 3. септембра кад ће сат бити и службено представљен на сајму ИФА у Берлину.

Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Самсунг

16.08.2015 19:50

Добила сам један стари Самсунг С 2. Прво сам морала да га оцистим тј. ре-инсталирам те избрисем све с СД картице која се не да избрисати лако. Углавном, телефон је одлицан за особе са слабим видом али се морају команде давати на енглеском па телефон назива, саље поруке, претразује гугле итд. Хоцу реци и стара техника је добра али хвала на информацијама.

ОДГОВОРИТЕ