Шокирала се кад је нашла змију у ве-цу

Једина је срећа што ја имам обичај да увек пре обављања нужде пустим мало воде из водокотлића и увек спустим поклопац. Тако сам је и спазила. Таман сам кренула, кад видим испод мене нешто тамно, склупчано - рекла је Хрватица која је у WЦ шољи пронашла змију.

Регион 12.08.2015 | 12:36
Шокирала се кад је нашла змију у ве-цу

Верујемо да многи од вас имају страх да ће у WЦ шољи пронаћи змију. Управо се то десило Соњи Делић, Хрватици, из Кучина којој се у купатилу појавила змија дуга један метар, пише Слободна Далмација.

Једина је срећа што ја имам обичај да увек пре обављања нужде пустим мало воде из водокотлића и увек спустим поклопац. Тако сам је и спазила. Таман сам кренула, кад видим испод мене нешто тамно, склупчано. Прво ми се учинило да је можда унук унутра убацио некакву црну гуму или нешто, а онда… шок! А, шта да вам кажем, доживила сам шок кад сам схватила да је то нека змијурина – рекла је Соња.

Она је одмах поклопила WЦ шољу и назвала ветеринарску станицу у Сплиту, али како је био викенд, вероватно нису радили, па је потом назвала 112. Тамо су је упутили да мора да позове Загреб, јер у Сплиту нема никог задуженог за змије!

А, Боже драги, па шта је требало? Да чекам да ми дођу из Загреба… Ко зна, можда би Бандић (градоначелник Загреба) дошао, он би то сигурно брзо и решио – нашалила се Делићева.

Ној су чак и рекли да змију никако не сме да убије, јер је можда реч о заштићеној врсти, па би могла да добије и новчану казну.

Ма, нисам могла да верујем шта ми тај човек говори?! Шта је требало да уради, да чекам да змија излеже јаја или да је узмем за врат, мало да је прошетам па у шуму – рекла је за “Слободну Далмацију” Соња.

На крају су јој ватрогасци дошли у помоћ и ослободили је од змије.

Извор: Телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар