Крканлук им важнији од достојанства великана!

Нико из градске управе у Бијељини ових дана није знао одговор на питање новинара Истине зашто је гробно мјесто Миленка Атанацковића, једног од наших највећих сликара који је сахрањен на бијељинском градском гробљу, оскрнављено и запуштено!

Република Српска 12.08.2015 | 10:45
Крканлук им важнији од достојанства великана!

Бијељински властодршци деценијама експлоатишу име овог великог умјетника увијек када се прича о историји и култури.

С друге стране, изгледа да град Бијељина нема новца да упристоји мјесто вјечног починка најпознатијег семберског сликара док се, истовремено, новац из градског буџета немилице троши за разноразне квази спортске клубове који практично постоје само због тога да би добили новац из буџета, на разне котлиће и сличне крканлуке.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

паори

12.08.2015 09:20

Па ста оцекивати од ове власти, састављене од алкохолицара, коцкара и осталих пробисвјета. Нигдје домацина. Њима је врхунац културе кад рицу под саторима као бикови. Додусе сто би рекао велики Дзони Штулић :"Какав народ-таква власт".

ОДГОВОРИТЕ
Name

до МИЦЕ

12.08.2015 10:36

До Мице је тај проблем људи.Немој те одмах по Додику иако га ја не симпатисем.Мицо је опасан лопов,незнас кад те гледа ко скорпион.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паори

12.08.2015 14:11

Ко овде помиње Додика, ја и говорим о опстинској власти, а то сто је републицка јос гора и ти препознао Додикову хунту, само је велика слицност сто се културе кадрова тице.

ОДГОВОРИТЕ