Krkanluk im važniji od dostojanstva velikana!

Niko iz gradske uprave u Bijeljini ovih dana nije znao odgovor na pitanje novinara Istine zašto je grobno mjesto Milenka Atanackovića, jednog od naših najvećih slikara koji je sahranjen na bijeljinskom gradskom groblju, oskrnavljeno i zapušteno!

Republika Srpska 12.08.2015 | 10:45
Krkanluk im važniji od dostojanstva velikana!

Bijeljinski vlastodršci decenijama eksploatišu ime ovog velikog umjetnika uvijek kada se priča o istoriji i kulturi.

S druge strane, izgleda da grad Bijeljina nema novca da upristoji mjesto vječnog počinka najpoznatijeg semberskog slikara dok se, istovremeno, novac iz gradskog budžeta nemilice troši za raznorazne kvazi sportske klubove koji praktično postoje samo zbog toga da bi dobili novac iz budžeta, na razne kotliće i slične krkanluke.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

paori

12.08.2015 09:20

Pa sta ocekivati od ove vlasti, sastavljene od alkoholicara, kockara i ostalih probisvjeta. Nigdje domacina. Njima je vrhunac kulture kad ricu pod satorima kao bikovi. Doduse sto bi rekao veliki Dzoni Štulić :"Kakav narod-takva vlast".

ODGOVORITE
Name

do MICE

12.08.2015 10:36

Do Mice je taj problem ljudi.Nemoj te odmah po Dodiku iako ga ja ne simpatisem.Mico je opasan lopov,neznas kad te gleda ko skorpion.

ODGOVORITE
Name

paori

12.08.2015 14:11

Ko ovde pominje Dodika, ja i govorim o opstinskoj vlasti, a to sto je republicka jos gora i ti prepoznao Dodikovu huntu, samo je velika slicnost sto se kulture kadrova tice.

ODGOVORITE