Много дива на један авиончић

Највећи пртљаг имала је Николићева и њој је због Цеце све било таман. А Сораја тврди да не зна ко је све био у летелици.

Забава 11.08.2015 | 09:30
Много дива на један авиончић

Ко би могао и да претпостави да ће један авион моћи да издржи толико звезда? Неда Украден, Ана Николић, Светлана - Цеца Ражнатовић и старлета Сораја Вучелић у истој летелици?

Неко би помислио да ће се у том авиону родити љубомора, завист... И било је, али само мало игнорисања...

Светлана - Цеца Ражнатовић стигла је на тиватски аеродром у пратњи бенда и фризерке Светлане Бубање Буцке, јер је наступала у будванском „Топ Хиллу“.

С њом су у авиону биле и Ана Николић и Неда Украден, које су имале наступе.

Сораја Вучелић је, највероватније, ишла да се проведе.

Екипа у авиону је била сјајна. Најбоља. Са Цецом је пут протекао брзо, нисмо ни приметиле када смо полетеле - каже Ана Николић која је аеродром напустила последња јер је, како је рекла, имала највише ствари.

А Сораја Вучелић тврдила је да не зна с ким је летела! Каже, није приметила Цецу, Ану, Неду... Сораја јесте висока, али и са те висине могу да се виде неке познате даме. Ипак...

Искрено, не знам ко је све био у авиону - рекла је Сораја и отишла.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Да да

11.08.2015 11:29

Бас су ми диве. Једино постовање Неди Украден,ове остале,ниста нису урадилевриједно пазње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим, ста би било

11.08.2015 19:37

Сораја види Цецу. Па ста да ради? Да је навали грлити и људи да гледају лесбиан аливе? Нису то комсинице па кад се сретну и загрле то је другарски. Да ли људи размисљају ста су написали? Огроман пртљаг је знак да се носи неком или све се носи да се ниста не би купило.

ОДГОВОРИТЕ