Никола Пековић дао 3.000 евра на "Месечину"

Кошаркаш је за једно вече шест пута наручио омиљену песму, а за свако извођење трубаче је частио са по 500 евра.

Забава 10.08.2015 | 09:45
Никола Пековић дао 3.000 евра на "Месечину"

Никола Пековић је ове године одлучио да се дуже задржи на Сабору трубача. И док је у четвртак закупио кафану само за себе, у петак се определио за сто.

Окружен мушким пријатељима и обезбеђењем, Пекмен се сместио за већи сто, а трубачи су одмах дотрчали. Испред кафане у близини споменика, чак десет оркестара је направило гужву у нади да ће их Никола позвати да му свирају, али узалуд. Он очигледно има омиљени оркестар.

Пековић се проводио у кафани од 22 сата до раних јутарњих часова. Како смо се уверили на лицу места, за то време је шест пута наручио „Месечину“, а трубачи су само од њега укупно добили 3.000 евра бакшиша.

- Никола је господин и увек је галантан - поручили су свирачи из кафане.
Мало после један сат изјутра, Пековићу су се придружиле и девојке, које нису привлачиле пажњу, већ су само седеле поред кошаркаша.

Јубиларни, 55. Сабор трубача није пропустио ни Саво Милошевић. Разведени, бивши фудбалер сместио се у омиљени локал, а пио је кока-колу и кафу. Бар на почетку. А када га је понела атмосфера, за трен су се створили трубачи око њега.

Кошаркашки тренер Жељко Обрадовић такође је у Гучи. Он се прошетао као сав нормалан свет, поразговарао с једном девојком, а потом се вратио у кафану.

Блиц

 

Коментари / 0

Оставите коментар