И сутра веома топло

Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и веома топло вријеме са највишом дневном температуром од 30 до 36 степени Целзијусових. Ујутро ће бити претежно сунчано са мало облака и угодно топло, а на планинама свјеже, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Босна и Херцеговина 08.08.2015 | 18:10
И сутра веома топло

Током дана преовладаваће сунчано и веома топло са температуром сличном данашњој, а понегдје за степен-два нижом.

Дуваће слаб до умјерен источни и сјевероисточни вјетар, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У понедјељак ће бити сунчано и веома топло вријеме, а према вечери је могућ по који пљусак у Херцеговини. Највиша дневна температура од 30 до 36 степени Целзијусових.

У уторак, 11. августа, преовладаваће сунчано уз малу до умјерену дневну облачност. Задржаће се веома топло вријеме са дневном температуром од 30 до 36 степени.

И у сриједу сунчано и веома топло са могућношћу поподневних краткотрајних пљускова и дневном температуром као претходних дана.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница 17, Чемерно 26, Хан Пијесак
27, Соколац, Иван-седло и Купрес 28, Гацко 30, Сарајево и Невесиње 31, Ливно, Мркоњић Град и Сребреница 32, Фоча, Нови Град, Бихаћ и Бугојно 33, Неум, Сански Мост, Приједор, Тузла, Билећа и Зворник 34, Бањалука, Бијељина, Вишеград и Зеница 35, Добој и Градачац 36, Требиње и Мостар 37 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар