Како данас изгледа Ана Курњикова

Енрике Иглесијас и Ана Курњикова у вези су скоро 14 година, али се у последње време вешто скривају и ретко појављују заједно у јавности.

Забава 08.08.2015 | 10:00
Како данас изгледа Ана Курњикова

Ипак, славни пар је недавно направио изузетак, па су их папараци фотографисали док су излазили из једног ресторана, а оно што су сви приметили је изглед некадашње тенисерке.

Наиме, Курњикова (34) је на себи имала чизме са високом потпетицом, уске хеланке које су показале њене мршаве ноге, и широку мајицу без рукава у којој је показала танушне руке. Њену фигуру многи су описали као премршаву, и забринули се за Анино здравље.

Са друге стране, чини се да она и Енрике (40) никад нису били срећнији. Шетали су држећи се за руке и са осмесима на лицима, а певач је својој драгој помагао док је ходала у вртоглаво високим платформама.

 

Енрике и Ана почели су да се забављају крајем 2001, након што се тенисерка појавила у његовом споту. У неколико наврата медији су писали да планирају венчање, али је Курњикова једном приликом изјавила да иако су годинама заједно, не планирају да везу крунишу браком. Прошле године шушкало се да су раскинули, али чини се да ни у томе није било ни трунке истине.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар