Дадо Полумента крао струју?!

Популарни певач Дадо Полумента ових дана има великих проблема са Електродистрибуцијом, која је поднела кривичну пријаву против њега због крађе струје, а будући да се није одазвао позивима за саслушање, он ће се наћи на потерници.

Забава 03.08.2015 | 14:08
Дадо Полумента крао струју?!

Дадо је, нелегално користио електричну енергију у свом стану у земунском насељу Алтина, што су радници Електродистрибуције одмах открили и поднели кривичну пријаву против њега.

“Дадо Полумента ће бити на потерници и њега ће полиција ухапсити чим га буде приметила. Њему су у више наврата слати позиви на адресу на којој је пријавио боравак, али ниједном позив није примио јер га на тој адреси поштари нису нашли. Ангажовано је и одељење за потраге, па чак му је позив упућен преко особа које познаје, али све је било узалуд”, каже један од извора.

“Радници електродистрибутивне мреже су у рутинској контрои бројила у Алтини дошли и до зграде у којој Полумента има стан. Закључили су да је бројило исправно, Међутим, убрзо је откривено да Полумента није имао дозволу да се прикључи на дистрибутивну мрежу. Зато је поднета кривична пријава против њега за крађу струје”, додаје извор за Ало.

Треће основно тужилаштво је требало да саслуша Полументу како би им он објаснио да ли је заиста дошло до неког неспоразума, или је певач свестан тога да је крао електричну енергију.

“Он је требало да одговори на тужбе, али и да евентуално објасни о чему се заиста ради. Да ли је евентуално дошло до неког неспоразума или је можда инвеститор зграде у којој Полумента има стан нешто погрешно урадио, на та питања је требало да одговори. Пошто се досад није појавио, полиција ће трагати за њим”, наводи се из Палате правде.

Из његове ПР службе објашњавају да је Дадо узоран грађанин и да редовно измирује своје обавезе, и да, уколико има неких кашњења, сигурно су случајна и биће регулисана када се он буде вратио са одмора.

Трачара

Коментари / 0

Оставите коментар