Мира Фурлан у видео-игрици

Славна глумица игра још један главни лик у Холивуду, али не у хит серији или филму, већ у суровој игрици која обилује насиљем.

Забава 03.08.2015 | 13:44
Мира Фурлан у видео-игрици

Док Мира Фурлан чека премијеру филма „Спаце Цомманд“, шири поље интересовања на послове којима се никада пре није бавила.

Глумица синрхонизује видео-игру „Паyдаy”, која ће ове године доживети наставак. Са Миром овог пута нема шале, јер је она Тхе Бутцхер, илити Кољач.

- Филм „Спаце Цомманд“ је у постпродукцији, ваљда ће ускоро бити готов. У међувремену сам снимила једну видео-игру, зове се „Паyдаy”, сасвим ново искуство. Позајмљујем глас у тој игри - каже Мира за “Блиц“.


Она је у овој видео-игрици госпођа Хорват, ветеранка грађанског рата у Босни, повезана са ИРА, албанском мафијом и РАФ, која одлази у Америку и прикључује се групи озлоглашених криминалаца.

Ветеранка грађанског рата који је разорио Југославију данас се бави шверцом кокаина, хероина и амфетамина, држи црно тржиште оружја, а надимак Тхе Бутцхер је добила још током Хладног рата.

Реч је о трећем наставку хита из 2011. и 2013. године. Игра је сурова и обилује насиљем, а глумица каже да јој је ново искуство добродошло, али да никад није разумела тај тренд.

- Нисам љубитељ видео-игара, чак и не разумем тај језик, не разумем ту потребу, не разумем тај ужитак. Али, ни ја не могу побећи од будућности која нас стиже, хтели ми то или не - закључује глумица.

У свемиру прича српско-хрватски

Миру очекује и премијера филма „Спаце Цомманд“, у којем игра са српском глумицом Јеленом Мрђом.

- „Спаце Цомманд” је врло амбициозни пројекат, који је креирао познати писац научне фантастике Марк Зикри („Стартрек”, „Слидерс”). Улога коју играм је написана за мене, што је велика и драгоцена реткост у мом професионалном искуству. Неки од дијалога између Јелене и мене су на хрватско-српском, тако да ће то бити први пут, колико ми је познато, да се тај језик говори у свемиру! У пројекту учествују одлични и реномирани глумци као што је Даг Џоунс, познат по улози Пана у „Пановом лавиринту” Гиљерма дел Тора, и Роберт Пикардо из „Стартрека” - рекла је Мира прошле године за „Блиц”.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар