РУС: Буран и сјајан дерби Москве завршен ремијем!

Валбуена умало "пробушио" лопту на рогљу, Тарасову мало и празан гол! Све прштало стадиону Локомотиве - 1:1!

Фудбал 02.08.2015 | 16:00
РУС: Буран и сјајан дерби Москве завршен ремијем!

Дерби Москве између Локомотиве и Динама завршен је без победника (1:1), а разлога за незадовољство имају и једни и дриуги. Гости што су први дошли до вођства, а касније пропустили и неколико проилика за нову предност, а домаћи што су након изједначења преко Тарасова могли и до треће победе на старту сезоне. Ипак, када се све сагледа прилично реална подела плена.

Динамо је био бољи и конкретнији у првом полувремену. Андреј Кобелев се лукаво одлучио за игру на контранападе, што су брзоноги Валбуена, Жирков и Јонов често користили како би опасно припретили Гиљермеу.

Сјајни Матје Валбуена током комплетног тока меча био је константа претња за домаћина из прекида. Један његов перфектан прекид у 45. минуту Григори Морозов је претворио у погодак.

Домаћин је заиграо далеко боље у наставку и већ у 61. минуту, на сличан начин, преко сналажљивог Ведрана Ћорлуке стигао до изједначења. Хрватски дефанзивац одлично је реаговао након ударца Самедова и у стилу хладнокрвног голгетера матирао Габулова.

Неколико минута касније Валбуена је из слободног ударца погодио саму рогаљ домаћег гола, односно место где се спајају пречка и статива, док је са друге стране изненадно припретио Дмитри Тарасов, који је изашао сам пред Габулова, али је његов ударац главом отишао преко пречке Динамовог гола.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА – ТРЕЋЕ КОЛО:

Петак:
Кубањ – Уфа 1:1 (1:0)
/Игњатијев 35 – Игбун 51/

Субота:
Амкар – Крила Совјетов 1:0 (1:0)
/Белоруков 27/

Зенит – Терек 3:0 (2:0)
/Смољников 7, Шатов 11,Дани 90/

ЦСКА Москва – Анжи 1:0 (1:0)
/Фернандез 3/

Недеља:
Локомотива – Динамо 1:1 (0:1)
/Ћорлука 61 - Морозов 45/

16.00 Мордовија – Урал
19.00 Ростов – Краснодар

Понедељак:
18.00 Спартак – Рубин

Коментари / 0

Оставите коментар