Грофе, кажи нам да ли ова Звезда може да напредује?!

Спрема се сеча у играчком кадру! На данашњој седници Управног одбора Црвене звезде биће присутан и тренер Миодраг Божовић.

Фудбал 02.08.2015 | 12:40
Грофе, кажи нам да ли ова Звезда може да напредује?!

Аларм је упаљен, навијачи траже оставке комплетног Управног одбора, играчки кадар не показује знакове напретка... Али тренер Миодраг Гроф Божовић не мора да брине за статус. Иако је добио само један од пет такмичарских мечева на почетку ове сезоне црногорски стручњак и даље ужива поверење надређених, али и навијача који нису тражили његов одласка.

Међутим, некадашњи стратег московског Динама и Локомотиве мораће на данашњој седници Управног одбора члановима клупске владе да објасни зашто игра Црвене звезде нема ни главу, ни реп, ни шампионску арому. И зашто је тим који води креатор један од најслабијих старова у новијој историји најтрофејнијег српског клуба.

Дакле, челници Црвене звезде не желе да „смакнућем“ Миодрага Грофа Божовића праве алиби, посебно јер су из све снаге агитовали за његов долазак. Али захтеваће од Грофа да им до танчина објасни разлоге слабих издања и презентује им план помоћу којег ће покушати да екипу дигне из самртничког ропца.

Такође, чланови Управног одбора желеће да чују има ли Божовић довољно енергије и мотива да настави са започетим послом, као и ко је од играча који су добијали шансу у уводном делу сезоне прокоцкао његово поверење.

Према појединим информацијама челници Црвене звезде, у случају да добију одобрење Миодрага Божовића, намеравају да спроведу озбиљну „сечу“ у играчком кадру. Долазак тројице нових играча просто натереће људе у Црвеној звезди да се појединцима захвале на сарадњи.

Списак оних који су прокоцкали поверење је дуг. Али питање је да ли ће промене у екипи бити довољне да се амортизује гнев навијача.

Челника Црвене звезде током данашњег дана није било у канцеларијама у Љутице Богдана. Али су били у непрестаном контакту како би преиспитали ставове уочи сутрашње седнице Управног одбора.

Коментари / 0

Оставите коментар