Grofe, kaži nam da li ova Zvezda može da napreduje?!

Sprema se seča u igračkom kadru! Na današnjoj sednici Upravnog odbora Crvene zvezde biće prisutan i trener Miodrag Božović.

Fudbal 02.08.2015 | 12:40
Grofe, kaži nam da li ova Zvezda može da napreduje?!

Alarm je upaljen, navijači traže ostavke kompletnog Upravnog odbora, igrački kadar ne pokazuje znakove napretka... Ali trener Miodrag Grof Božović ne mora da brine za status. Iako je dobio samo jedan od pet takmičarskih mečeva na početku ove sezone crnogorski stručnjak i dalje uživa poverenje nadređenih, ali i navijača koji nisu tražili njegov odlaska.

Međutim, nekadašnji strateg moskovskog Dinama i Lokomotive moraće na današnjoj sednici Upravnog odbora članovima klupske vlade da objasni zašto igra Crvene zvezde nema ni glavu, ni rep, ni šampionsku aromu. I zašto je tim koji vodi kreator jedan od najslabijih starova u novijoj istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba.

Dakle, čelnici Crvene zvezde ne žele da „smaknućem“ Miodraga Grofa Božovića prave alibi, posebno jer su iz sve snage agitovali za njegov dolazak. Ali zahtevaće od Grofa da im do tančina objasni razloge slabih izdanja i prezentuje im plan pomoću kojeg će pokušati da ekipu digne iz samrtničkog ropca.

Takođe, članovi Upravnog odbora želeće da čuju ima li Božović dovoljno energije i motiva da nastavi sa započetim poslom, kao i ko je od igrača koji su dobijali šansu u uvodnom delu sezone prokockao njegovo poverenje.

Prema pojedinim informacijama čelnici Crvene zvezde, u slučaju da dobiju odobrenje Miodraga Božovića, nameravaju da sprovedu ozbiljnu „seču“ u igračkom kadru. Dolazak trojice novih igrača prosto natereće ljude u Crvenoj zvezdi da se pojedincima zahvale na saradnji.

Spisak onih koji su prokockali poverenje je dug. Ali pitanje je da li će promene u ekipi biti dovoljne da se amortizuje gnev navijača.

Čelnika Crvene zvezde tokom današnjeg dana nije bilo u kancelarijama u Ljutice Bogdana. Ali su bili u neprestanom kontaktu kako bi preispitali stavove uoči sutrašnje sednice Upravnog odbora.

Komentari / 0

Ostavite komentar