Звезда ''пали моторе'' 10. августа!

Шампион Србије и региона овог лета ће први део припрема обавити у Београду.

Кошарка 31.07.2015 | 09:00
Звезда ''пали моторе'' 10. августа!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком 10. августа ће почети припреме за нову сезону.

На званичном сајту клуба саопштено је да ће комплетне лекарске прегледе и медицинска тестирања играчи обавити у специјалистичкој ординацији "Вита Максима", а дан касније кренуће са тренинзима.

За разлику од претходних година, тренер Дејан Радоњић са екипом неће путовати на Златибор, него ће базични део припрема одрадити у Београду.

Познато је да ће Звезда 12. и 13. септембра учествовати на турниру у Краљеву, где су позвани још Мега Лекс, ПАОК и Трабзон. Од 24. до 27. септембра, на веома јаком турниру у Задру, играће у групи са Дарушафаком и Фенербахчеом, а за коначан пласман са Олимпијакосом, Бајерном или домаћином.

Црвено-бели ће 17. септембра одмерити снаге са бундеслигашем Крајлсхајмом, а у плану је још неколико контролних мечева.

Из екипе која је прошле сезоне освојила "триплу круну" отишли су Бобан Марјановић и Чарлс Џенкинс, а сарадња је практично окончана и са Маркусом Вилијамсом.

Највећа дилема, која би врло брзо требало да буде разрешена, односи се на евентуални трансфер Николе Калинића у Фенербахче, након чега ће клуб кренути у конкретнију трку за појачањима.

Председник Звезде Небојша Човић најавио је да ће на припремама првог тима бити сва шесторица освајача златне медаље на У-20 Европском првенству. Поред Тејића и Ребића, то су Гудурић, Давидовац, Апић (прошле сезоне играли за ФМП) и Каплановић. Остаје да се види ко ће од њих искористити шансу...

Коментари / 0

Оставите коментар