Zvezda ''pali motore'' 10. avgusta!

Šampion Srbije i regiona ovog leta će prvi deo priprema obaviti u Beogradu.

Košarka 31.07.2015 | 09:00
Zvezda ''pali motore'' 10. avgusta!

Košarkaši Crvene zvezde Telekom 10. avgusta će početi pripreme za novu sezonu.

Na zvaničnom sajtu kluba saopšteno je da će kompletne lekarske preglede i medicinska testiranja igrači obaviti u specijalističkoj ordinaciji "Vita Maksima", a dan kasnije krenuće sa treninzima.

Za razliku od prethodnih godina, trener Dejan Radonjić sa ekipom neće putovati na Zlatibor, nego će bazični deo priprema odraditi u Beogradu.

Poznato je da će Zvezda 12. i 13. septembra učestvovati na turniru u Kraljevu, gde su pozvani još Mega Leks, PAOK i Trabzon. Od 24. do 27. septembra, na veoma jakom turniru u Zadru, igraće u grupi sa Darušafakom i Fenerbahčeom, a za konačan plasman sa Olimpijakosom, Bajernom ili domaćinom.

Crveno-beli će 17. septembra odmeriti snage sa bundesligašem Krajlshajmom, a u planu je još nekoliko kontrolnih mečeva.

Iz ekipe koja je prošle sezone osvojila "triplu krunu" otišli su Boban Marjanović i Čarls Dženkins, a saradnja je praktično okončana i sa Markusom Vilijamsom.

Najveća dilema, koja bi vrlo brzo trebalo da bude razrešena, odnosi se na eventualni transfer Nikole Kalinića u Fenerbahče, nakon čega će klub krenuti u konkretniju trku za pojačanjima.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović najavio je da će na pripremama prvog tima biti sva šestorica osvajača zlatne medalje na U-20 Evropskom prvenstvu. Pored Tejića i Rebića, to su Gudurić, Davidovac, Apić (prošle sezone igrali za FMP) i Kaplanović. Ostaje da se vidi ko će od njih iskoristiti šansu...

Komentari / 0

Ostavite komentar