А шта Мишко каже о ''случају Боби''?!

Све око Бобија биће јасно после нових прегледа у САД-у. “Последњи преглед играча, урађен од стране наших здравствених радника, показује да је повреда потпуно санирана, па се надамо најбољем!", додао је познати менаџер.

Кошарка 28.07.2015 | 14:40
А шта Мишко каже о ''случају Боби''?!

Велика прашина подигла се око изјаве помоћног тренера Црвене звезде Велибора Радовића да је Бобан Марјановић са повредом играо финале плеј-офа против Партизана. Одмах су реаговали Сан Антонио Спарси са којима је Марјановић потписао уговор, затражили додатне прегледе, а доведен је у питање и наступ једног од најбољих европских центара за репрезентацију Србије на првенству Европе.

Марјановићев менаџер Миодраг Ражнатовић навео је да ће тек по окончану додатних прегледа у САД-у бити јасно шта се дешава када је у питању наступ на ЕП.
“Након натписа у медијима о игрању са стрес фактуром, САС је поставио захтев за новим прегледом који ће обавити у Америци ове седмице. По добијању резултата са прегледа биће познат став САС о овој немилој ситуацији, као и поновном прикључењу репрезентацији“, написао је познати менаџер на Твитеру.

Он је подсетио и да је на последњем прегледу ситуација са Марјановићевом повредом стопала била нормална, односно да је потпуно санирана.
“Последњи преглед играча, урађен од стране наших здравствених радника, показује да је повреда потпуно санирана, па се надамо најбољем!“.

Коментари / 0

Оставите коментар