A šta Miško kaže o ''slučaju Bobi''?!

Sve oko Bobija biće jasno posle novih pregleda u SAD-u. “Poslednji pregled igrača, urađen od strane naših zdravstvenih radnika, pokazuje da je povreda potpuno sanirana, pa se nadamo najboljem!", dodao je poznati menadžer.

Košarka 28.07.2015 | 14:40
A šta Miško kaže o ''slučaju Bobi''?!

Velika prašina podigla se oko izjave pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića da je Boban Marjanović sa povredom igrao finale plej-ofa protiv Partizana. Odmah su reagovali San Antonio Sparsi sa kojima je Marjanović potpisao ugovor, zatražili dodatne preglede, a doveden je u pitanje i nastup jednog od najboljih evropskih centara za reprezentaciju Srbije na prvenstvu Evrope.

Marjanovićev menadžer Miodrag Ražnatović naveo je da će tek po okončanu dodatnih pregleda u SAD-u biti jasno šta se dešava kada je u pitanju nastup na EP.
“Nakon natpisa u medijima o igranju sa stres fakturom, SAS je postavio zahtev za novim pregledom koji će obaviti u Americi ove sedmice. Po dobijanju rezultata sa pregleda biće poznat stav SAS o ovoj nemiloj situaciji, kao i ponovnom priključenju reprezentaciji“, napisao je poznati menadžer na Tviteru.

On je podsetio i da je na poslednjem pregledu situacija sa Marjanovićevom povredom stopala bila normalna, odnosno da je potpuno sanirana.
“Poslednji pregled igrača, urađen od strane naših zdravstvenih radnika, pokazuje da je povreda potpuno sanirana, pa se nadamo najboljem!“.

Komentari / 0

Ostavite komentar