У бјекству Јевтићу помогли Албанци!

Горану Јевтићу (37), познатом београдском глумцу, једна албанска криминална група помогла је да преко Косова напусти Србију пре него што је против њега подигнута оптужница због обљубе малолетника, сазнаје Ало.

Србија 28.07.2015 | 11:00
У бјекству Јевтићу помогли Албанци!

Верује се да је Јевтић пре два месеца напустио нашу земљу.

"Тренутно покушавамо да уђемо у траг Албанцима који су вероватно за већу своту превезли позтнатог глумца. Он је неколико дана био на Косову, док се ситуациа у вези са његовим бекством није смирила. Оперативна сазнања говоре да је нашу земљу напустио у мају ове године. Покушавамо да уђемо у траг и људима који су му били веза са албанским криминалцима. Јевтић је био добро упознат са тим да правни систем на Косову лоше функционише", објашњава овај извор близак случају.

Иначе, Општинско тужилаштво у Сомбору подигло је пре неколико дана оптужницу против глумца Горана Јевтића због сумње да је над малолетним К. Л. починио кривично дело обљубе над немоћним лицем, као и кривично дело недозвољене полне радње.

Тужилаштво тражи да Јевтић буде осуђен на казну од 14 месеци затвора. У оптужници је до детаља описан догађај из WЦ-а у сомборском позоришту из јула прошле године. Тада су у тоалету били глумац Јевтић и малолетни К. Л.

Тужилац сматра да је Јевтић и извршио недозвољене полне радње над малолетником, дечак у свом исказу тврди да се то догодило под присилом, а Јевтић све време тврди да није урадио ништа лоше. У октобру прошле године отац малолетника поднео је против глумца кривичну пријаву.

Верује се да ће се на суду појавити и сведоци који су видели дечака како је сав узрујан истрчао из тоалета у којем је био Јевтић, али и директорка позоришта у Сомбору. Засад није познато да ли је и за који датум заказано суђење у Основном суду у Сомбору.

"И раније је радио сличне ствари"

Пријатељи Горана Јевтића тврде за медије да је знао шта му се спрема и одлучио је да оде из земље.

"Неколико дана пре него што су за то сазнали медији, имао је информацију да ће против њега бити подигнута оптужница. Рекао нам је да иде у Африку и да ће тамо остати неколико недеља како би живео у потпуној изолацији. И раније је радио сличне ствари у тренуцима када је био на некој животној прекретници. Међутим, нико не зна да ли је заиста тамо", рекао је један од његових пријатеља за меније.

Извор: Србија данас

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

---

28.07.2015 09:05

14 мјесеци??? Алооооо ко је овде луд, па није ни цудо сто је имао информцију прије, ако су тразили 14 мјесеци, знаци да су имали намјеру да га ослободе. Каквих 14 мјесеци за силовање дјетета, ста би било да је силовао дјете тог тузиоца? Да ли би и тад тразили 14 мјесеци? Супер, педери и "болесници" већа права од дјеце имају. Стидите се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

суд

28.07.2015 09:09

Наци га и објесити на тргу за примјер!

ОДГОВОРИТЕ
Name

О чему ви

28.07.2015 09:21

Значи није глумио педера у филму Парада

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоцак

28.07.2015 09:35

Јевтиц тврдио како није урадио ниста лосе??? Па да је моје дијете од 14 силовао неби му требао никакав суд !!! Узасна И одвратна њуска.....фујјј..повраца ми сеее !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

28.07.2015 10:16

Никакв суд ту не треба, ту треба укинути поступак и дозволити му да се врати. А онда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

28.07.2015 10:31

Умлатити скота.

ОДГОВОРИТЕ