U bjekstvu Jevtiću pomogli Albanci!

Goranu Jevtiću (37), poznatom beogradskom glumcu, jedna albanska kriminalna grupa pomogla je da preko Kosova napusti Srbiju pre nego što je protiv njega podignuta optužnica zbog obljube maloletnika, saznaje Alo.

Srbija 28.07.2015 | 11:00
U bjekstvu Jevtiću pomogli Albanci!

Veruje se da je Jevtić pre dva meseca napustio našu zemlju.

"Trenutno pokušavamo da uđemo u trag Albancima koji su verovatno za veću svotu prevezli poztnatog glumca. On je nekoliko dana bio na Kosovu, dok se situacia u vezi sa njegovim bekstvom nije smirila. Operativna saznanja govore da je našu zemlju napustio u maju ove godine. Pokušavamo da uđemo u trag i ljudima koji su mu bili veza sa albanskim kriminalcima. Jevtić je bio dobro upoznat sa tim da pravni sistem na Kosovu loše funkcioniše", objašnjava ovaj izvor blizak slučaju.

Inače, Opštinsko tužilaštvo u Somboru podiglo je pre nekoliko dana optužnicu protiv glumca Gorana Jevtića zbog sumnje da je nad maloletnim K. L. počinio krivično delo obljube nad nemoćnim licem, kao i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Tužilaštvo traži da Jevtić bude osuđen na kaznu od 14 meseci zatvora. U optužnici je do detalja opisan događaj iz WC-a u somborskom pozorištu iz jula prošle godine. Tada su u toaletu bili glumac Jevtić i maloletni K. L.

Tužilac smatra da je Jevtić i izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, dečak u svom iskazu tvrdi da se to dogodilo pod prisilom, a Jevtić sve vreme tvrdi da nije uradio ništa loše. U oktobru prošle godine otac maloletnika podneo je protiv glumca krivičnu prijavu.

Veruje se da će se na sudu pojaviti i svedoci koji su videli dečaka kako je sav uzrujan istrčao iz toaleta u kojem je bio Jevtić, ali i direktorka pozorišta u Somboru. Zasad nije poznato da li je i za koji datum zakazano suđenje u Osnovnom sudu u Somboru.

"I ranije je radio slične stvari"

Prijatelji Gorana Jevtića tvrde za medije da je znao šta mu se sprema i odlučio je da ode iz zemlje.

"Nekoliko dana pre nego što su za to saznali mediji, imao je informaciju da će protiv njega biti podignuta optužnica. Rekao nam je da ide u Afriku i da će tamo ostati nekoliko nedelja kako bi živeo u potpunoj izolaciji. I ranije je radio slične stvari u trenucima kada je bio na nekoj životnoj prekretnici. Međutim, niko ne zna da li je zaista tamo", rekao je jedan od njegovih prijatelja za menije.

Izvor: Srbija danas

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

---

28.07.2015 11:05

14 mjeseci??? Alooooo ko je ovde lud, pa nije ni cudo sto je imao informciju prije, ako su trazili 14 mjeseci, znaci da su imali namjeru da ga oslobode. Kakvih 14 mjeseci za silovanje djeteta, sta bi bilo da je silovao djete tog tuzioca? Da li bi i tad trazili 14 mjeseci? Super, pederi i "bolesnici" veća prava od djece imaju. Stidite se!

ODGOVORITE
Name

sud

28.07.2015 11:09

Naci ga i objesiti na trgu za primjer!

ODGOVORITE
Name

O čemu vi

28.07.2015 11:21

Znači nije glumio pedera u filmu Parada

ODGOVORITE
Name

focak

28.07.2015 11:35

Jevtic tvrdio kako nije uradio nista lose??? Pa da je moje dijete od 14 silovao nebi mu trebao nikakav sud !!! Uzasna I odvratna njuska.....fujjj..povraca mi seee !

ODGOVORITE
Name

Pravda

28.07.2015 12:16

Nikakv sud tu ne treba, tu treba ukinuti postupak i dozvoliti mu da se vrati. A onda...

ODGOVORITE
Name

Bole

28.07.2015 12:31

Umlatiti skota.

ODGOVORITE