Апартман у Црној Гори назвали по Цеци

Од сада, највећа звезда Балкана, Светлана Цеца Ражнатовић, може се похвалити да један апартман у најлуксузнијем хотелу на црногорском приморју носи њено име.

Забава 27.07.2015 | 09:17
Апартман у Црној Гори назвали по Цеци

Наиме, представници комплекса у Бечићима су назвали једну смештајну јединицу по овој фолк диви, будући да стално овде одседа. Ово није усамљен случај, јер је добро познато да још два апартмана, у Љубљани и Будимпешти, носе управо Цецино име.

“Менаџмент се на овај потез одлучио јер жели да се на неки начин одужи певачици за промоцију хотела. Кад год борави на приморју, она одседа баш у том комплексу. Тада Цеца изазове велику медијску пажњу, што доприноси реклами комплекса. Током лета на улазним вратима ће бити постављена плочица на којој ће писати ‘Цеца'”, рекао извор близак менаџменту хотела.

Овај апартман има две спаваће собе, купатило са џакузијем, дневни боравак и кухињу, као и велику терасу с погледом на море. Цеца ће моћи да борави у њему кад год пожели, јер ће њена резервација важити целе године.

Привилегована фолк дива, која се налази на црногорском приморју због бројних наступа у Будви, је одушевљена овим потезом менаџмента хотела, а да ли ће њено име бити урезано на вратима још неког апартмана у европским хотелима, остаје нам да видимо.

Трачара

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мики

27.07.2015 07:26

Још ће јој И споменик дићи. Не разумијем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

27.07.2015 07:34

Краљица кица и сунда у слицном хотелу ниста ново за ове просторе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није то лако

27.07.2015 19:53

Да легнес с мускарцем и знас да је убијао и убија и пљацка. Знас да има десетину дјеце с посрнулим зенама. Знас да си и ти таква и да је само звуцник и стари свалери који те дрзе да не потонес. Кревети. Није нико назвао Дом здравља по дотицној.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марсал

28.07.2015 06:07

Сад знам гдје цу порниц да снимам!

ОДГОВОРИТЕ