Преминула кћерка Витни Хјустон

Боби Кристина Браун, једино дете покојне певачице Витни Хјустон, преминула је у недељу после готово шест месеци након што је пронађена без свести у свом дому. Имала је 22 године.

Забава 27.07.2015 | 08:23
Преминула кћерка Витни Хјустон

“Боби Кристина Браун умрла је 26. јула 2015. окружена члановима породице”, саопштила је породица Хјустон.

“Коначно почива у миру у Божјим рукама. Желимо да захвалимо свима на великој љубави и подршци коју смо добили у протеклих неколико месеци”.

Браун, чији је отац Р&Б певач Боби Браун рођена је 4. марта 1993. и имала је близак однос с мајком која је преминула 2012. године од последица дављења у кади након узимања веће количине кокаина.

У јуну 1993. Хјустон је говорила за Роллинг Стоне о рођењу Боби Кристине и рекла је да јој је мајчинство било највећи успех.

„То што сам добила Боби Кристину... то је ненадмашно. Ништа није било тако добро у мом животу као њено рођење“, рекла је певачица. „Бог зна, била сам пред милионима и милионима људи и све је то било фантастично. Али кад сам је родила и узела у руке, помислила сам: ’То мора да је то. Ово је врхунац’. Никада касније нисам искусила нешто више од тога“.

Бета / АП Пхото/Дан Стеинберг
Бета / АП Пхото/Дан Стеинберг
Родитељи Боби Кристине развели су се када је она имала 14. година.

Након мајчине смрти, Браун и њена породица били су звезде ријалити шоуа “Тхе Хоустонс: Он Оур Оwн” који је био кратког даха.

Након што је доспела у жижу јавности, убрзо се сазнало за њену везу са Ником Гордоном, младићем који је живео у њеној породици од њеног детињства и ког је почела да зове својим мужем.

Браун се на друштвеним мрежама често бранила од критичара који су њену везу називали инцестуалном, тврдећи да њена мајка никад није формално усвојила Гордона и да би сигурно била срећна што су њих двоје у вези. Говорила је да су у браку од јануара 2014. али није било никаквих доказа да се пар заиста и венчао.

Недуго после мајчине смрти, Браун је рекла Опри Винфри да је осетила мајчино присуство.

“Могу да чујем њен глас како ми говори: ‘Причај са мном. Ту сам’”, рекла је Браун.

Тада је изјавила да је желела да прати мајчине кораке.

“Морам да наставим породично наслеђе. Певаћемо, глумићемо, мало плесати”, рекла је она.

Гордон је са пријатељем пронашао Боби Кристину у кади 31. јануара ове године и покушао да је оживи. Одведена је у болницу и од тада је у коми.

Породице Хјустон и Браун све време су се спориле око тога ко има надлежност да брине о њој.

Боби Кристина је са оцем требало ове године да сними албум као омаж Витни Хјустон.

Певачица је ћерки оставила комплетну имовину која се процењује на више од 100 милиона долара.

Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тузно

27.07.2015 19:55

Судбина је много пута окрутна и казњава људе без милости и разлога.

ОДГОВОРИТЕ